MINISTAR JE POKUŠAO DA ME SILUJE! Jeziva ispovest Jovane Jeremić - Taj starački zadah osećam i danas

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2022, 10:47

MINISTAR JE POKUŠAO DA ME SILUJE! Jeziva ispovest Jovane Jeremić - "Taj starački zadah osećam i danas"

Voditeljka priznaje da je bila žrtva s*ksualnog nasilja.

"Izvesni ministar je pokušao da me siluje! Namamio me je kod njega u stan, zaključao vrata, bacio me na krevet i počeo da me ljubi po vratu. Jedva sam se spasla", otkriva Jovana Jeremić.

Voditeljka je prvi put javno progovorila o traumama koje joj je ostavio 30 godina stariji političar, koji ju je, kako je ispričala za "Informer", 2012. godine napastvovao. Jovana je u potresnoj ispovesti do detalja ispričala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako je upoznala ovog moćnika, na koji način ju je namamio u stan i jezive detalje pokušaja silovanja!

- Upoznala sam ga u kafani koju su držali moji roditelji, gde je redovno dolazio. Kada sam završila Pravni fakultet, moji su ga pitali da mi pomogne da nađem posao u Beogradu. Pristao je. Pošto je tada bio ministar, dolazila sam kod njega u kabinet da razgovaramo o projektima na kojima je trebalo da radimo. Ali, umesto toga, ispijali smo kafe i pričali o nebitnim stvarima. Ubrzo me je pozvao na ručak. Već tada mi je bilo jasno šta hoće, jer sam i sa 23 godine bila namazana i imala razvijenu intuiciju.

- Bio je 30 godina stariji od mene i trebalo je da mi pomogne da se zaposlim. Pitao me je da mu donesem lek za pritisak, jer mu je bilo loše. Kada sam došla kod njega u stan, gurnuo me je na krevet i počeo da me ljubi po vratu. Taj starački zadah i danas osećam - kaže Jovana Jeremić.

Kako piše dalje "Informer" kada su završili ručak, Jovana i političar, čije ime ne želi da otkriva, rastali su se. Voditeljka nije ni slutila da će joj sledeći njegov poziv napraviti pakao od života.

- Jedno veče me je pozvao i rekao da mu je pritisak visok i da mu treba lek. Bez razmišljanja sam otišla do apoteke, kupila šta treba i otišla kod njega. Čim sam ušla u stan, zaključao je vrata. Prestravila sam se - priča Jeremićeva kroz suze i opisuje jezivu situaciju u kojoj se našla.

- Čim sam spustila lek na stočić, gurnuo me je na krevet. Legao je na mene i počeo da me ljubi po vratu. Taj starački zadah i smrad i dan-danas osećam. Govorila sam mu: "Ostavi me na miru." Tresao se nada mnom koliko se napalio, kazala je Jovana Jeremić.

Jovana je davala sve od sebe kako bi ga urazumila da to ne čini.

- Govorila sam mu: "Molim te, ostavi me na miru", ali nije hteo. Tresao se nada mnom koliko se napalio. Uplašila sam se da će dobiti srčku. U jednom momentu sam ga šutnula u međunožje, uhvatila ga za ramena i srušila između kreveta i stočića. Uspela sam da ustanem i izletim iz stana.

Kako sama priznaje, slučaj pokušaja silovanja nije prijavila policiji, jer se plašila, budući da je u pitanju moćan čovek.

- Samo sam želela da spasem goli život. Kada sam došla kući, užasno sam se osećala. Ali nikome ništa nisam rekla sve do sada. Roditelje nisam želela da povredim. Nisam ga ni policiji prijavila jer je bio previše moćan, pa sam se plašila da mi ne naudi. Neću otkrivati njegovo ime jer nemam dokaze za ono što mi je učinio - završava Jovana svoju bolnu ispovest.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Jovanu Jeremić pokušao da siluje ministar:“I danas osetim smrad, tresao se nada mom“

Izvor: Luftika.rs, 07.Dec.2022

Voditeljka Jovana Jeremić je prvi put javno progovorila o traumama koje joj je ostavio 30 godina stariji političar, koji je 2012. godine pokušao da je napastvuje.. Jovana je u potresnoj ispovesti do detalja ispričala kako je upoznala ovog moćnika, na koji način ju je namamio u stan i jezive detalje...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.