MINIRAJU JOJ KARIJERU: Ema Radujko nakon debakla na bini, ugašena na glavnoj platformi - ko radi protiv nje?

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 18:46

MINIRAJU JOJ KARIJERU: Ema Radujko nakon debakla na bini, ugašena na glavnoj platformi - ko radi protiv nje?

Problemi se samo nižu, jedan za drugim...

Mlada pevačica Ema Radujko, koja je na muzičku scenu kročila pre svega godinu dana i uspela da pridobije armiju fanova, što zbog svoje muzike, što zbog svog provokativnog fotografisanja na socijalnim mrežama i reklo bi se oskudnijeg odevanja, bez obzira što je izrazito malda i ima svega 19 godina (rođena je 20.06.2004.) doživela je pravu neprijatnost kada je uzela učešće na muzičkom festivalu "Belgrade Music Week". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Mnoštvo izvođača je bilo tretirano, pa malo je reći neljudski od strane razjarene publike koju su mahom činili klinci koji pohađaju osnovne i srednje škole, budući da su na binu bacali sve što im se pod rukom našlo, od flaša, čaša, raznog đubreta, pa sve do grana i komada drveta. No, ovo nije kraj nedaćama koje neprestano pronalaze Emu, jer je sada prema onome što možemo videti, ostala bez svog Instagram naloga koji joj predstavlja jedan od vodećih izvora prihoda.

Kao što smo napisali, pojedinci iz publike zbog nedoličnog ponašanja na nastupu, zgrozili su javnost i u krajnje neprijatnu situaciju doveli izvođače, među kojima je bila i Ema. Dan nakon incidenta, Radujkovoj je ugašen Instagram profil, koji su joj očigledno prijavili korisnici Instagrama.

- Ne znam šta je problem, moram da proverim šta je u pitanju. Odlazim na put da se malo odmorim. Ja koliko god pokazivala svoje telo ja ne promovišem nikakav loš život. Ne šaljem poruku ajde sada svi da se opijamo, da živimo ovakav ili onakav život, ja promovišem zdrav život. Ja sam devojka koja trenira, koja je na ishrani, koja stalno to kači i meni je to mnogo važno. Logično je da ću pokazati svoje telo. I znam da sam, koliko god ljudi to poricali po društvenim mrežama, uzor. Uzor sam mnogim devojkama. I to vidim i kada se pojavim u teretani i po tome koliko mi devojaka piše i šta mi govore uživo kada me sretnu. Nekako, od kada sam ja počela toliko da kačim i da promovišem trening i zdrav život mnogo devojaka se uključilo i počelo isto to da radi, tako da mi je stvarno jako drago pa ne obraćam pažnju na sve te negativne komentare - rekla je Ema jednom prilikom.

Šta će se dogoditi sa daljom karijerom mlade pevačice, da li će uspeti da povrati natrag svoj Instagram nalog i pronađe kompromis sa željama publike i svojim vizijam, ili će ostati neko ko ne podleže željama drugih, već fura svoj fazon, ostaje nam da ispratimo.

A post shared by Estradni Miks (@estradni_miks)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.