MININA MAJKA: ZORICA JE GLUPAČA I LAŽOV!

Izvor: Kurir, 08.Jul.2010, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MININA MAJKA: ZORICA JE GLUPAČA I LAŽOV!

Minina majka Duda Kostić ljuta je na Zoricu Brunclik! Ona tvrdi da joj se nikad nije izvinila i da pevačica izmišlja priče o njenoj ćerki zbog ljubomore.

- Zar je moguće da je Zorica toliko ispala glupa? Laže da sam joj u studiju rekla: “Gospođo Brunclik, izvinite za sve i hvala vam na svemu!” Prišla sam joj posle emisije i ironično kazala: “Hvala na svemu što ste uradili mojoj ćerki!” - započela je svoju priču Duda, reagujući na pevačicine izjave date medijima >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << po završetku rijalitija:

- Mislila sam da je pametna kao što se predstavlja, pa da će razumeti šta sam time htela da kažem. Želela sam samo da je naučim lepom vaspitanju i da joj pokažem kako se ponaša dama. Sve vreme je na Farmi pljuvala Minu, a moja ćerka je zbog toga lila suze. Čula sam da je izjavila kako je moja mezimica parazit i alapača, a te epitete mogu samo ja njoj da pripišem.

Duda kaže da Zoričina mržnja prema njenoj ćerki datira od pre dve godine kada su gostovale u istoj emisiji, o čemu je Kurir takođe pisao.

- Zorica nije mogla da podnese moju Minu na Farmi jer ju je doživljavala kao konkurenciju i bila je ljubomorna na nju. Kada je videla da je moja ćerka uredna, pravedna i lepo vaspitana, osetila se ugroženom. Shvatila je da nije Mini ni do kolena. Niko je na Farmi nije voleo zato što je loš čovek. Džaba joj i deset fakulteta kada ne zna da se ponaša! - ljutito završava Duda.

I pored brojnih pokušaja da čujemo Zoričinu stranu, do zaključenja ovog broja ni ona ni njen suprug Kemiš nisu odgovarali na naše pozive.             

(I. V.)

Pokazala tirkiznog Leona

Zorica Brunclik ofarbala je Leona u tirkiznu boju, baš kako je Kurir pre dva dana najavio. Juče ga je dovela u jutarnji program televizije Pink i pokazala novi imidž svoje malteške pudlice. Leon je postao poznat javnosti kada je ušao na Farmu ofarban kao svoja gazdarica.  

(V. Đ.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.