MINA VITLA NOŽEM: E , PA NEĆU DA SE SKLONOIM! Vrbaški besna nakon tuče, puca po šavovima!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2021, 19:59

MINA VITLA NOŽEM: "E , PA NEĆU DA SE SKLONOIM!" Vrbaški besna nakon tuče, puca po šavovima!

Sad počinje šuo.

Mina Vrbaški je bila pod utiskom skandalozne scene koju joj je priredila Maja Marinković, pa je u inat njoj rešila da nastavi druženje sa Markom Janjuševićem.

- Janjuš mi je kućni prijatelj. Neću da budem tolerantna više, jer mi se može. Da mi ona kaže da se sklonim, e pa neću da se sklonim - pričala je Mina.

- U dvojci mi se mešala u vezu, u trojci se muvala sa Mensurom, pa u četvorci se muvala sa Filipom. Ja je tešila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koliko puta, sažalim se, hoću da je urazumim i osvestim, a ona... - nastavila je Mina.

Vidno iznervirana Vrbaški očigledno neće više da toleriše Majino ponašanje, a o čemu su još pričale pogledajte u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.