MINA SE VEĆ USELILA U OGNJENOV STAN?! Amidžić jedva čeka da se ženi treći put - Vidim se u braku!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 10:56

MINA SE VEĆ USELILA U OGNJENOV STAN?! Amidžić jedva čeka da se ženi treći put - Vidim se u braku!

Ognjenova nova devojka mlađa je od njega skoro 20 godina.

Kao bomba odjeknula je vest da je voditelj Ognjen Amidžić, nakon razvoda od manekenke Danijele Dimitrovske, ponovo zaljubljen. Ovog puta, njegovo srce ukrala je skoro 20 godina mlađa koleginica Mina Naumović.

Mina je novinarka, a u njegovoj emisiji "Amidži šou" vodi segment "Pazi, Mina". Ona je inače, kako je Kurir saznao, iz Novog Sada, veoma je prijatna i kolege je vole. Koliko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je u vezi sa Amidžićem niko ne može sa sigurnošću da tvrdi jer su to znali samo njihovi najbliži prijatelji.

Spekuliše se da se već uselila kod njega, a par navodno izbegava restorane po Beogradu kako se ne bi sretali sa radoznalim pogledima. Zbog toga vrlo rado putuju zajedno van grada, a voditelj je često obasipa poklonima, kako je pisao "Stori", dok je Ognjen Amidžić nedavno govorio da od partnerki traži mnogo.

- Imam jako visoke kriterijume, možda to nije opravdano, ali to jeste tako. Moja buduća partnetka mora da ima bukvalno sve - rekao je malo pre stupanja u vezu sa Neumovićevom, dok ne krije da jedva čeka da opet stane na "ludi kamen".

- Apsolutno sebe vidim ponovo kao oženjenog čoveka - naveo je tad za "Blic".

Ognjen je, podsetimo, nakon razvoda sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom uhvaćen u prestonici na jednoj benzinskoj pumpi sa novom lepšom polovinom.

A post shared by Mina Naumovic (@callmenaumi)

Amidžić je, inače, potvrdio za "Republiku" da je u vezi sa Minom Naumović.

- Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da našu privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo - rekao je Ognjen.

A post shared by Mina Naumovic (@callmenaumi)

Podsećanja radi, Ognjen je pre braka sa Danijelom, bio oženjen koleginicom Milicom Marković koja je takođe radila na televiziji Pink. Par se upoznao i zaljubio na televiziji, u braku su bili četiri godine, a zanimljivo je da, iako je on u nekoliko navrata pokušavao da je veri, na kraju ona zaprosila njega.

- Bio sam na turneji sa "Flamingosima" i Milica mi je poštom poslala verenički prsten koji je sama odabrala i kupila. Ostalo mi je samo da joj ga svečano predam kad se vratim. Pre toga sam joj nekoliko puta rekao da bih voleo da se uda za mene. Za to mi je inspiracija dolazila obično u vreme večere. Ona skuva špagete i svečano postavi sto, a ja, čim sednem, počnem da je zasipam izjavama ljubavi. Uvijeno sam je prosio najmanje sto puta i na kraju je ona napravila odlučujući potez - pričao je tada Amidžić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.