MINA OČAJNA NAKON ŠTO JE MIONA POLJUBILA VLADU: Tomoviću, ja ću da izađem... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Okt.2019, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MINA OČAJNA NAKON ŠTO JE MIONA POLJUBILA VLADU: Tomoviću, ja ću da izađem... (VIDEO)

Trougao...

Mina Vrbaški je pozvala Vladimira Tomovića kako bi porazgovarali o Mioni Jovanović koja joj je rekla da neće odustati od Tomovića sve dok se Mina i on ne smuvaju zvanično. Ona je očajna jer je Jovanovićeva sinoć stigla u izolaciju i poljubila Tomovića za laku noć i zato želi da napusti izolaciju i sve prekine iako se zaljubila.

- Pitala sam je što je došla u izolaciju. Ja ti sada govorim da ću da izađem iz izolacije. Ne želim da se spuštam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na taj nivo više. Meni se ne sviđaju ove igre tvoje, šta sad treba da čekam ovde 6. oktobar - pridikovala je Mina, a Tomović je rekao:

- Neke stvari moraju da dođu na svoje mesto. Ženo, o! Moraš sama da ukapiraš neke stvari - rekao joj je Tomović.

Vladimir je potom uspeo da je ''smekša'' grleći je, na šta je ona ponovo pala.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.