MINA LAZAREVIĆ O BIVŠEM MUŽU: Ovako sam pokušala da spasem brak

Izvor: Kurir, 19.Mar.2016, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MINA LAZAREVIĆ O BIVŠEM MUŽU: Ovako sam pokušala da spasem brak

Mina Lazarević pričala je o problemima sa kojima se susretala dok je bila u braku sa baletanom.

Glumica je pomenula nekoliko situacija koje je imala dok je bila u braku sa baletanom Goranom Stanićem.

"Kada mu kažem "Hajde da razgovaramo", ja samo vidim prevrtanje očima. I onda nemam želju ništa ni da mu kažem, niti da mu objašnjavam. A onda sam pokušala drugačije. Na primer, gledamo film, ili pijemo kafu i onda kažem "Znaš, možda bi mogao ovo, ili >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ono", pričala je glumica.

Mina je rekla da čak ni to nije funkcionisalo, jer on ništa nije čuo od toga. "Zato moram da dođem i da vrištim na njega, a onda me on pita zašto sam dramatična i zašto je kod mene sve preterano i glasno", kaže Mina.

Autor: EPK,Foto: Printscreen

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mina Lazarević: Pokušavala sam da spasem brak

Izvor: Story, 19.Mar.2016

Glumica Mina Lazarević otvorila je dušu i pričala o problemima sa kojima se susretala dok je bila u braku sa baletanom...Foto: Kurir..Glumica Mina Lazarević pomenula je nekoliko situacija koje je imala dok je bila u braku sa baletanom Goranom Stanićem, i kako se trudila da spase brak...Mina Lazarević...

Nastavak na Story...

Mina Lazarević otkrila: Na sve načine sam pokušala da spasim brak

Izvor: Blic, 19.Mar.2016

Glumica Mina Lazarević, gostovala je u emisiji "Magazin in", u kojoj pričala o problemima sa kojima se susretala dok je bila u braku sa baletanom Goranom Stanićem...- Kada mu kažem "Hajde da razgovaramo", ja samo vidim prevrtanje očima. I onda nemam želju ništa ni da mu kažem, niti da mu objašnjavam....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.