MILOŠ BIKOVIĆ PONOVO SLOBODAN? Često su ulazili u konflikte i svađe.. A ovo je RAZLOG raskida

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOŠ BIKOVIĆ PONOVO SLOBODAN? "Često su ulazili u konflikte i svađe.." A ovo je RAZLOG raskida

Pukla tikva.

Miloš Biković, popularni srpski glumac, nedavno je, kako domaći mediji navode, stavio tačku na ljubavnu vezu sa manekenkom Barbarom Tatalović.

Beč... tu i tamo znam da je moj otac ovuda prošao i ostavio trag... Вена. Город с печалью и грацией... Мой папа здесь прожил практически полжизни... ⠀ #travel #вена #vienna #отдых

A post shared by Miloš Biković (@bikovic) on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nov 8, 2019 at 12:36am PST

Naime, razlog raskida ove ljubavne romanse je daljina. Biković i Tatalovićeva rade odvojeni jedan od drugog, preko granice, što je dovelo do udaljavanja i kraha veze.

Par se rastao bez skandala i problema navodi izvor za Star magazin.

Miloš i njegova lepa devojka na exitu

A post shared by Barbara Tatalović (@barbaratatalovic) on Jul 5, 2019 at 12:15pm PDT

- Miloš je sve češće boravio u Rusiji, gde većinu godine snima filmove i serije, dok Barbara putuje po Evropi kad god je angažovana za neku reklamu. Većinu vremena su bili daleko jedno od drugog, a Barbara nije mogla da ga prati na putovanjima. Zato su često ulazili u konflikte i svađe i to više nije vodilo ničemu, pa je Miloš odlučio da raskinu i da svako nastavi svojim putem - ispričao je Milošev prijatelj za pomenuti magazin.

Međutim, ni miloš ni Barbara se još nisu oglašavali po ovom pitanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.