MILOJKO NAŠAO NOVU MALOLETNICU?! Nije gadan na piletinu, gledao je u d*pe, brk mu se smešio

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOJKO NAŠAO NOVU MALOLETNICU?! "Nije gadan na piletinu, gledao je u d*pe, brk mu se smešio"

Takmičar sve primetio.

Milijana i Milojko Božić ušli su ponovo zajedno u rijaliti, ali sada kao bračni par. Međutim, jedan takmičar je raskrinkao Milojka i njegove potencijalne loše namere.

Milojku se, navodno, sviđa učesnica Kristina Ružić koja ima 17 godina, a to su svi počeli da primećuju.

- Milojko bio sa Milijanom kada je ona imala 15, 16, 17, godina pa su onda napravili blagu pauzu. Možda ovde ne bi, ali da je na drugom mestu možda bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je obletao. On voli one koje su rastrojene, razbijene u životu i onda ide linijom manjeg otpora. Pozvao bi je na kafu, daće čika Milojko za čokoladu i tako to. Nije gadljiv na piletinu - rekao je Mili.

- Otkad sam ja bacio pik na Milijanu, tu se Milojko naoštrio na Kristinu! Video sam kako je gleda! Kada je Kristina ustala sa garniture u dvorištu, Milojko je sedeo preko puta pa je gledao u pozadinu, brk mu se smešio - vikao je Uroš, a Milojko je sve negirao.

BONUS VIDEO: JEZIVO! GLEDA IH DOK VODE LJUBAV! Vidite stan u kojem Ivan i Jelene žive - ovaj DETALJ će vas ŠOKIRATI (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.