MILOJKO I MILIJANA SE IZLANULI! Otkrili koliki honorar dobijaju učesnici Parova! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2019, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILOJKO I MILIJANA SE IZLANULI! Otkrili koliki honorar dobijaju učesnici Parova! (VIDEO)

Samo pare, ništa ljubav.

Milojko Božić i Milijana Bogdanović su munjevito postali slavni, prvo zbog razlike u godinama među njima, a sada i kao učesnici "Parova".

Naravno, osnovni razlog zašto su pristali na učešće u rijalitiju je novac. Oni su komentarisali koliko ko novca dobija u "Parovima", od nagrada za ispunjene zadatke do honorara koji učesnici dobijaju. Milojko je pokušavao da bude tih, ali je Milijana bila glasna.

- Čoveče, niko od njih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nema honorar veći od 400 evra! - rekla je Milijana. Pretpostavljamo da je u pitanju novac koji učesnici dobijaju na nedeljnom nivou.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.