MILJANU KULIĆ SMEŠTAJU U DUŠEVNU BOLNICU: Isplivali detalji razgovora Marije Kulić i Milice Mitrović

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Apr.2023, 16:12

MILJANU KULIĆ SMEŠTAJU U DUŠEVNU BOLNICU: Isplivali detalji razgovora Marije Kulić i Milice Mitrović

"Da budeš nesposobna za rad, psihijatrija da napiše"

Miljana Kulić, nedavno se vratila u Zadrugu, kako kaže, jer je pobegla iz porodične kuće u Nišu, budući da su je navodno roditelji zaključali kako se ne bi vratila u rijaliti.

Ona je sinoć ispričala detlaje, kao i da joj je njena majka, Marija Kulić navodno pretila da će je "smestiti" u duševnu bolnicu, pa je potom pisala Velikoj šefici, Milici Mitrović da se spakuju mali Željko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kulić i njen brat i da se dovezu navodno u Niš.

Kako je Miljana rekla, ako ne napusti Zadrugu i bude sa Lazarom Čolićem Zolom, Marija će joj uzeti sina i da će je prijaviti za lečenje u psihijatrijskoj bolnici.

- Prvo nije hteo nijedan taksista da me vozi, jer je Beograd-Niš daleko i mora pare unapred da se daju. Međutim, pozvala sam jednog i čovek me je zvao, rekla sam: "Ovde Miljana Kulić iz rijalitija, ne bih da se brukam, evo vam broj od produkcije". Nisu hteli da me puste u rijaliti, rekli su mu da sedim kući: "Sad će da ti se odredi poslovna sposobnost, i kraj".

- "Da budeš nesposobna za rad, psihijatrija da napiše". Ja odem kod izvršitelja i potpišem to, i trebalo je da krenem. I kad ono zaključana vrata. "Aj da vidimo gde ćeš ti da ideš, dosta si ti išla na svoju ruku, napisala mama kod šefice da spakuje Željka, apsolutno sve njegove stvari i nisu me pustili da odem. Pobegla sam kroz prozor i padnem, puzila sam do kapije i istrčim - prepričavala je Kulićeva u emisiji "Pitanja gledalaca",

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.