MILJANU ČEKA BOLNIČKO LEČENJE I 2 GODINE USLOVNE! Voditelj progovorio o presudi i NOVOJ TUŽBI Kulićki

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Avg.2023, 22:48

"MILJANU ČEKA BOLNIČKO LEČENJE I 2 GODINE USLOVNE!" Voditelj progovorio o presudi i NOVOJ TUŽBI Kulićki

"Pare za lečenje ću dati javno, a ne da lažem kao pojedinci!"

Kako je portal Srbija Danas prvi uočio, Marko Đedović je danas otišao u MUP Srbije kako bi sudski rešio probleme sa Miljanom i Marijom Kulić.

Voditelj i novinar prvo je na društvenoj mreži Tviter otkrio da ipak nije povukao tužbu protiv Kulićki, Marije i Miljane, i da će ih goniti na sudu.

- Ja ne znam što Marko Đedović nije teretio Milju na sudu - pitao je jedan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korisnik Marka.

- Sad ću. A i nisam povukao tužbu. Dok smo joj život spasavali i boravili kod mene, da ne bi bacali pare na hotele, bio sam im super - dodao je Marko.

Đedović je sada za Pink.rs objasnio šta mu je namera i zašto je odlučio da ne odustane od tužbe.

- Odlučio sam se na dalje gonjenje i pare od toga ću dati za lečenje dece, ali javno odneto, a ne da lažem kao pojedini da su pare dobijene na kocki uplaćene bolesnoj deci - otkrio je Marko.

- Samo se čeka sud u Rumi da objavi, ponavljam, donešena je presuda i mislim da u njoj ima uslovno 2 godine i bolničko lečenje od 6 meseci za počinioca krivičnog dela, ali ću tražiti i naknadu štete i pomoći nekom detetu da se izleči. A i od preksinoć se podnosi tuzba u ponedeljak, tako da od sada samo preko suda razgovaram sa izdajnicima i pljuvačicaca ljudi čiji hleb jedu - rekao je Đedović za Pink.rs

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.