MILJANINA VELIKA LJUBAV STIŽE U ŠIMANOVCE! Za par sati će nastati HAOS pred kamerama - dolazi kao ZAUZET!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2022, 19:08

MILJANINA VELIKA LJUBAV STIŽE U ŠIMANOVCE! Za par sati će nastati HAOS pred kamerama - dolazi kao ZAUZET!

Čeka nas veoma uzbudljiva noć

Večeras će se održati još jedna emisija "Ami G šou", a voditelj Ognjen Amidžić ugostiće specijalne goste.

U velikom studiju u Šimanovcimam naći će se pevači Radiša Trajković Đani i Darko Lazić, pevačice Elma Sinanović i Milica Jokić.

Radiša Trajković Đani je uvek rado viđen gost u emisiji "Ami G Show", a nema sumnje da će i ovog puta napraviti odličnu atmosferu u studiju.

Osim što će gledaoce >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zabaviti dobrom pesmom, Đani će dati komentar na sve aktuelne teme koje se tiču njegovog privatnog života. U medijima se pisalo i o njegovom razvodu od supruge Slađe, o njenom vanbračnom sinu, o operaciji kojoj je nedavno bila podvrgnuta, ali i lepšim stvarima, poput krštenja njihovog najmlađeg unuka – a na sve to osvrnuće se upravo večeras popularni folker, pred kamerama Pink televizije.

U poslednje vreme, čini se da je Darko Lazić više privukao pažnju medija dešavanjima u privatnom životu, nego karijerom. Nakon raskida veze sa pevačicom Barbarom Bobak, Darko je uplovio u novu vezu sa izvesnom Katarinom, a prema pisanju medija, ona je i dalje zakonski u braku! Ima li istine u tome, čime ga je Katarina osvojila i po čemu se ralikuje od njenih prethodnica, ali i u kakvim je odnosima sa bivšom verenicom Marinom Gagić i Anom Sević i da li viđa decu, Darko će ispričati upravo kod Ognjena.

Osim toga, on će se osvrnuti i na veliki uspeh koji je ostvario poslednjom pesmom "Pismo", koju je otpevao zajedno sa reperima Stefanom Đurićem Rastom i Voajažom. Iako niko nije očekivao ovaj spoj, pesma je naišla na odlične reakcije, a kakvi su Darkovi utisci, saznaćete večeras od 22 časa na TV Pink.

U studio dolazi i Elma Sinanović, veliki prijatelj televizije Pink i pevačica bez čijih hitova ne može proći nijedno veselje, kao i Milica Jokić, bivša članica grupe "Ministarke" i aktuelna devojka sina Ivice Dačića.

Naravno, Ognjen je za sve goste spremio i čuvene izazove, zato ne propustite novi "Ami G Show".

Odmah nakon toga u rijalitiju "Zadruga" održaće se žurka, a ko će biti gost i pevati na zabavi, ostaje da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.