MILJANIN OTAC OTKRIO: Imam dogovor sa Marijom - Miljana mora da ABORTIRA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2019, 15:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANIN OTAC OTKRIO: Imam dogovor sa Marijom - Miljana mora da ABORTIRA!

Da li je moguće...?

Siniša Kulić očajan je zbog čestih svađa ćerke Miljane i žene Marije. On otkriva da Miljana nikako ne sme da rodi bebu Lazaru Čoliću Zoli pošto se nedavno pričalo da je trudna.

Poznati često deci daju ČUDNA IMENA, ali Skaj Vikler je APSOLUTNI POBEDNIK! A tek OVAJ pevač! Bizarno! (VIDEO)

- Vidite, ona ne sme da rodi to dete jer je Željko još mali a nije ni plaćena da rađa decu i rijalitiju nego da se takmiči. Moraće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da abortira, Marija i ja smo se tako dogovorili - kaže Siniša za Star.

Podsetimo, Miljana Kulić je Željka dobila sa bivšim mužem Goce Tržan, Ivanom Marinkovićem i to nakon što je zatrudnela u rijalitiju "Parovi". Trenutno se nalazi u "Zadruzi 2" sa majkom Marijom, dok joj u čuvanju sina Željka pomaže bebisiterka.

Iako je Miljana izjavila da je radila nekoliko testova za trudnoću i da su pozitivna, produkcija se zvanično još nije oglasila po tom pitanju.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.