MILJANA UPUTILA GNUSNE PRETNJE BEBICI: Nakon što je Macanović napao njenu majku, nastao RAT u Nišu!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Avg.2023, 16:18

MILJANA UPUTILA GNUSNE PRETNJE BEBICI: Nakon što je Macanović napao njenu majku, nastao RAT u Nišu!

Nije želela da mu ćuti!

Marija Kulić je od strane Nenada Macanovića Bebice, bivšeg rijaliti učesnika i nesuđenog zeta, optužena kako prodfaje svoju ćerku i na taj način zarađuje novac. To nije prvi put da je neko aludirao na ovako nešto, ali sada je sve otišlo predaleko, jer je Bebica objavio privatnu prepisku.

Na ovakve konstatacije i optužbe, Miljana nije mogla da ostane imuna te je brže bolje odlučila da se sukobi sa Bebicom, a on je ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << objavio privatnu prepisku na svoj Instagram profil i potkačio sve Kuliće. Evo o čemu je reč.

- Ukopaću te, nećeš smeti na ulicu da izađeš. Sada dajem poslednju izjavu i završavam sa tobom. Us*an si pa nema dalje, ne dajem patuljku na značaju - bila je otresita Miljana.

- Ne sekiraj se, slobodno. Znam ja šta je us*ano, kako kaže Marija? Zašto brišeš poruke - odgovorio je Bebica i nadovezao se na činjenicu da je Miljana ansendovala poruku koju je prvobitno poslala.

- Samo ugled da ti ne narušim, sad će mama da napiše tekst - zaključio je Bebica na Miljanine pretnje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.