MILJANA SE VRATILA: Otkriveno DA LI JE išla na KIRETAŽU! Krivo mi je, mamu mu..! ŠTA sad da radimo?

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Okt.2019, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA SE VRATILA: Otkriveno DA LI JE išla na KIRETAŽU! "Krivo mi je, mamu mu..! ŠTA sad da radimo?"

Pojavila se!

Miljanu Kulić je danas ranije majka Marija budila da ide na kiretažu, ali je ona odbila, a potom potpuno nestala iz vidokruga kamera rijalitija "Zadruga 3". Gotovo čitavog dana je nije bilo u kadru, a čini se ni na imanju u Šimanovcima. Kako se starija Kulićeva potom ponašala kao da je sve u redu i kao da je sve ispalo onako kako je i želela, mnogi su se i dalje pitali da li je Miksi pobacila.

Ona se oko 16 sati vratila na imanje i odmah se osamila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa Lazarom Čolićem Zolom da popričaju u dvorištu. Mladi di-džej joj je rekao da ju je tražio celo jutro i da nije mogao da zaspi dok nije došla.

- Odem do toaleta, vidim, nema te, i odem u krevet. Nisam hteo zaspati. Legnem, čekao tebe da dođeš, sve se bojim da ne odeš. I kad si došla, tek sam tad mogao zaspati - pričao je Zola o svojoj zabrinutosti da Miljana ne ode na abortus, a ona mu je otkrila da ju je zapravo bolelo grlo i da je povraćala čitavo jutro.

Zatim joj je Zola prepričavao o dešavanjima iz radio-emisije "Amneziji" i kako je Dalila Dragojević komentarisala dramu oko sumnje ko je otac deteta.

- E, sad ću namerno da abortiram u inat - rekla je Miljana.

- Nisam trebao još ulaziti - rekao je Zola i žalio se što mu ne daju da spava, iako imaju nalaz od doktora.

- Kako si tako neobzirna, samo tako nestaneš, mogla si mi dati znak - rekao je Zola ljutito, a Miljana je rekla da nije mogla da priča, koliko ju je bolelo grlo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.