Izvor: Scandal.rs, 17.Okt.2018, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA RAZOTKRILA NADEŽDU: Znači da si imala HOPA CUPA HOPA CUPA!

Nadežda Biljić se sinoć u toku razgovora sa Miljanom Kulić zakljinjala u rođenog brata da ona govori istinu kada je Miki Đuričić u pitanju. Međutim, u jednom trenutku je Kulićeva upitala pevačicu da li može da se zakune da nije imala seks sa Perom, Mikijevim drugom za koga je on proziva, na šta je ona The post MILJANA RAZOTKRILA NADEŽDU: Znači da si imala HOPA CUPA HOPA CUPA! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŽESTOK OBRAČUN JE PRED NJIMA: DA LI ŽENE VLADAJU ZADRUGOM? Ove zadrugarke će se suprotstaviti trojici najvećih šmekera! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 17.Okt.2018

Tokom dana stiglo je pismo Velikog šefa, a on je imao jedan vrlo zanimljiv izazov za pojedine zadrugare. Naime, otvorena je debata pod nazivom “Da li žene vladaju Zadrugom?”, a predstavnice ženskog tabora bile su Luna Đogani, Zlata Đurković i Miljana Kulić, dok su predstavnici muške grupe...

Nastavak na Scandal.rs...

PROCUREO TAJNI SNIMAK! Gledaoci videli da Miki ima telefon u GARDEROBERU, zahtevaju hitnu PRETRAGU! (VIDEO)

Izvor: Scandal.rs, 18.Okt.2018, 14:25

Miki Đuričić je uhvaćen kako iz garderobera uzima mobilni telefon, a svi znamo da je to strogo zabranjeno u rijalitiju. Na snimku se vidi kako Miki Đurišić pretura po garderoberu i u jednom trenutku uzima telefon koji je bio sakriven ispod stvari i odnosi ga u desnoj ruci. Kako je sve to izgledalo...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.