MILJANA RASKRINKANA: Varala Zolu - Bojana Đukića pipkala i mazila... OPŠTI ŠOK, Zola bez teksta!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA RASKRINKANA: Varala Zolu - Bojana Đukića pipkala i mazila... OPŠTI ŠOK, Zola bez teksta!

Propade romansa...

Naredno pitanje u emisiji ,,Pitanja gledalaca" bilo je za Vladimira Tomovića, a gledaoci su hteli da čuju kakvo mišljenje ima o Bojanu Đukiću.

- Da li te nervira Bojan jer je bolji frajer od tebe? - glasilo je pitanje.

- Ja da se pitam ko je lepši, momak je lepši, ali frajera ne čini spoljašnji izgled. Ali nikada on ne bi mogao da se meri sa mnom. On izgleda odlično, ali mi nije jasno šta ja imam da gledam u momku, problem je što >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to druge devojke ne vide - odgovorio je Vladimir.

- Ja sam mu davala smernice u rijalitiju, kada je Bojan ušao ja sam videla Tomovićevu ljubomoru. Ja sam lepo rekla da meni treba ovakav jedan muškarac, visok, lep - ubacila se Miljana Kulić.

- Dodirivala me je po rukama i nogama, ali pričali smo o svemu, neke stvari me je ispitivala o rijalitiju - otkrio je Bojan.

Marko Đedović se pobunio protiv Miljane, govoreći da je zadrugarka to namerno radila, jer više nema Lazara Čolića Zolu pored sebe, pa ga pravi ljubomornim.

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.