MILJANA PROŠLA KROZ PAKAO: Uplašila se za bebino zdravlje, a onda su STIGLI rezultati!

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Avg.2018, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA PROŠLA KROZ PAKAO: Uplašila se za bebino zdravlje, a onda su STIGLI rezultati!

Bivša učesnica "Zadruge".

Miljana Kulić prošlog petka na svet je donela sina Željka, a nekadašnja učesnica "Zadruge" i njen sin u sredu su napustili porodilište u Nišu. Miljana, međutim, priznaje da je bila uplašena za bebino zdravlje.

Miljana Kulić presrećna je što se sa svojim naslednikom vratila u porodični dom u Nišu, ali kako sama kaže za "Blic", sreći je prethodilo osećanje straha koje je imala odmah nakon porođaja.

Ona priznaje da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je bila veoma zabrinuta za bebino zdravlje.

- Tražila sam da mu urade kompletnu krvnu sliku, ultra zvuk glavice, stomaka i srca. Pluća da mu poslušaju, ja sam hipohonder i mnogo sam se plašila i za sebe i za njega tokom trudnoće. Ipak sam ja bila u rijalitiju, u zatvorenom prostoru i nisam bila pored mame - rekla je Miljana.

- Mnogo mi je nedostajala mamina čorbica, kuvanje njeno. Najviše volim da jedem kad moja mama to sprema, ali ja sam sve to nadomestila vitaminima koje su mi slali roditelji - kaže učesnica rijalitija, koja je odahnula kada joj je potvrđeno da je sa bebom sve u najboljem redu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.