Izvor: Scandal.rs, 19.Okt.2019, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA POSLE ABORTUSA HOĆE DA DIGNE RUKU NA SEBE: Alarmantno stanje u Zadruzi! Depresija uzima maha!

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su doneli odluku da ona abortira. Oboje su shvatili da sada nije pravo vreme za dete, a Miljana je zbog toga pala u depresiju. Miljana se zbog svega ovoga požalila Zoli. – Ja od sutra moram neke konjske antidepresive da pijiem i to neke konjske. Ne smem majci da The post MILJANA POSLE ABORTUSA HOĆE DA DIGNE RUKU NA SEBE: Alarmantno stanje u Zadruzi! Depresija uzima maha! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OP, OP! MAST*RBACIJA U ZADRUZI! "Ne mogu da ga dignem!" Ovaj Zadrugar ima PROBLEM, ćutao je do SAD!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019, 00:10

Zanimljivo!..Tokom dana Marko Janjušević Janjuš i Lazar Čolić Zola, bili su u pabu, gde su razgovarali o devojkama iz Bele kuće. Naime, dok je Zola nestrpljivo čekao Miljanu Kulić, Janjuš se poverio cimeru o "muškim problemima"...Poznato je da na velelepnom imanju postiji veliki broj kamera,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.