MILJANA POČELA DA PRODAJE! Evo kako Kulićeva zarađuje nakon diskvalifikacije iz Zadruge!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 11:29

MILJANA POČELA DA PRODAJE! Evo kako Kulićeva zarađuje nakon diskvalifikacije iz "Zadruge"!

Svašta je pokušala nakon rijalitija.

Miljana Kulić godinama je živela u rijalitijima i na taj način zarađivala novac za svoje, a potom i za potrebe svog sina Željka (4).

Ipak, Nišlijka je iz poslednje sezone "Zadruge" diskvalifikovana i nije joj omogućeno da se vrati, kako je to bio slučaj ranije, pa produkcija od nje na sudu potražuje 100.000 evra, kako je propisano ugovorom koji takmičari potpisuju pre ulaska u rijaliti.

Miljana se nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << izbacivanja iz rijalitija vratila kockanju, pa je u nekoliko navrata uslikana u kockarnicama, a nakon toga je pokušala da se "vrati" pevačkoj karijeri, međutim, ni tu nije bilo preteranog uspeha.

Kako kaže njena majka Marija, Miljaninim novcem raspolaže isključivo ona, a kontroverzna rijaliti učesnica je počela i da se bavi svojevrsnom prodajom.

- Miljana je do sada prodala tri svoja profila na društvenim mrežama. Ona otvori profil, sakupi 100.000 pratilaca i onda ga proda. I sada je dala oglas za prodaju novog profila, jer njoj to ne treba. Ona smatra da je Instagram jedna velika glupost i da joj ništa ne znači. Nisam ljuta na nju zbog toga, jer tako će samo da zaradi novac - kaže Marija, ali ne želi da otkriva koliko Miljana na taj način zarađuje.

- Novac koji je Miljana zaradila u rijalitiju je na sigurnom, u banci. A novac koji zarađuje od nastupa ja uzimam i ulažem u posao s apartmanima koji smo pokrenuli. Kupujemo i izdajemo apartmane na jednoj planini, ali to ne reklamiramo jer nema potrebe. Planiramo da uložimo i u kamione i autobuse za prevoz robe i putnika. Sve je pod kontrolom dok sam ja živa, a Miljana ništa od tog novca ne traži - kaže Marija za "Informer".

Kako je naš portal prvi objavio, Miljana Kulić prva je poznata učesnica nove sezone "Zadruge 7 - Elita". Naša ekipa snimila je Kulićevu ispred zgrade Pink televizije kada je došla na pregovore za novu sezonu, a šta nam je poručila, pogledajte na snimku ispod.



Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.