MILJANA OSTALA BEZ 208.000 EVRA nakon diskvalifikacije: Otkrivena istina o njenom bekstvu iz Zadruge?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 14:25

MILJANA OSTALA BEZ 208.000 EVRA nakon diskvalifikacije: Otkrivena istina o njenom bekstvu iz "Zadruge"?!

Nišlijka zapala u dugove do guše?!

Miljana Kulić diskvalifikovana je iz "Zadruge 6" i moraće da plati kaznu od 100.000 evra zbog kršenja ugovora.

Naime, kako mediji prenose, Miljana je iz rijalitija izašla iz rijalitija na pregled u Urgentni centar, ali se iz bolnice nije vratila u rijaliti, već je sa Bebicom otišla za Niš.

- Ovo je drugi put da se Kulićeva nije vratila u "Zadrugu" posle pregleda, već otišla u Niš. Produkcija joj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prvi put oprostila, jer ih je brzo pozvala i priznala da je pogrešila, te ih molila da je vrate u rijaliti. Pošto je već jednom prokockala poverenje produkcije, televizija Pink ju je sada tužila za 100.000 evra zbog kršenja ugovora - priča izvor.

Prema njegovim rečima, pored toga što će morati da plati kaznu, Miljana je ostala i bez honorara od 108.000 evra.

- Zbog toga što je samovoljno napustila "Zadrugu" neće dobiti ni honorar od 108.000 evra! Toliko je trebalo da zaradi za deset meseci života pred kamerama Pinka. Posle ove sezone, kad se sve uzme u obzir, Miljana će biti "kraća" za čak 208.000 evra - nastavlja izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.