MILJANA ODALA VAŽNU INFORMACIJU: Nakon HAOSA sa Zerinom - usledilo OVO! Lunu Đogani JAVNO PONIZILA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Nov.2018, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA ODALA VAŽNU INFORMACIJU: Nakon HAOSA sa Zerinom - usledilo OVO! Lunu Đogani JAVNO PONIZILA!

Osećaj bola i težine.

Zerina Hećo je pre par dana još jednom stavila tačku na svoju vezu sa Banetom Čolakomkoji ju je optužio da gaji simpatije prema novom zadrugaru Ervinu Mujakoviću. Ona se na večerašnjoj žurki dobro provodila i u nekoliko navrata je igrala sa Ervinom, a Miljana Kulić je požurila da tu informaciju prenese Banetu.

Miljana je tom prilikom žestoko oplela po Zerini i poručila mu da je za njega najbolje da zaboravi na nju.

Pogledajte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << rezultate

- Bolje je da se uzdigneš. Postoje dve solucije, da gledam i patim i da okrenem glavu. Ja nju volim i sada, ali lakše je ovako - rekao je povređeni Bane.

- Ona te iskorišćava, moraš da kažeš svom mozgu da ona nije za tebe. Ona je funjara, videćeš. Ne znaš sa kim imaš posla. Takvu osobu ne možeš da voliš. Da li hoćeš da budeš Luna da ti se ceo svet smeje - kazala je Miljana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u prilogu u nastavku ovog teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.