MILJANA NEMA POJMA - Marija Kulić dala 10.000 EVRA Bebici? Isplivali detalji njihovog susreta u Nišu

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2023, 22:24

MILJANA NEMA POJMA - Marija Kulić dala 10.000 EVRA Bebici? Isplivali detalji njihovog susreta u Nišu

"Marija mu jenagovestila da Miksi ne sme da zna da mu je dala pare, napravila bi haos..."

Odnos Marije Kulić sa partnerom njene ćerke Miljane Kulić, Nenadom Macanovićem Bebicom, dosta je komentarisan kada su svo troje bili u Zadruzi.

Kako je Marija rekla, do groba će biti zahvalna Bebici jer je spasio život njenom suprugu Siniši Kuliću, a takođe je rekla i da smatra da je Nenad idealan za Miljanu, jer pored njega joj ništa ne fali, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ubeđena je da je voli iskreno.

Međutim, mediji su preneli da je Marija navodno otišla uz Zadruge u posetu svom suprugu Siniši kada mu je zdravlje bilo jako loše a u tom momentu je Bebica već bio diskvalifikovan iz Zadruge, dok je Miljana i dalje bila u Beloj kući.

Kako "Star" piše, a "Blic" prenosi, Marija je tada navodno dala 10.000 evra Nenadu:

- Marija je bila na nedelju dana u Nišu kako bi obišla Sinišu kom je zdravstveno stanje bilo pogoršano. Ono što nju umiruje jeste to što zna da je Bebica u Nišu, kod njih kući i da brine 24 sata o njenom mužu, ali i ćerkama Tijani i Ani. Sada kada je bila u Nišu ona je Bebici dala 10.000 evra. Uverila se koliko je posvećen njenoj porodici, a pošto je on pobegao iz rijalitija i ostao bez honorara, Marija je imala potrebu da mu da toliki novac kako bi on mogao da nastavi da brine o Siniši i njenim ćerkama. Isto mi je napomenula da od tih para kupuje za nju i Miljanu kada čuje da im nešto treba i pošalje. Tako je bilo i za Uskrs kada su stigli pokloni, Bebica je sve kupio od tog novca i poslao, ali nije slao čestitku jer mu je Marija nagovestila da Miksi ne sme da zna da mu je dala pare, napravila bi haos - rekao je izvor blizak Bebici i dodao:

- Bebica je ubeđen da će se kada se rijaliti završi on ipak biti sa Miljanom, zato on sve ovo i radi. Njemu je tada kada mu je Marija dala novac rekla da i sebi kupi šta poželi i da ne trpi jer je on ostao bez para. On nije hteo ni da kaže Mariji da je štek koji je imao potrošio na Sinišine lekove, kao i benzin jer često je na realciji Niš-Beograd. Marija je tih 10.000 evra skinula sa svog računa i veruje da Miljana nikada neće saznati da je ona toliko para dala Bebici - prenosi "Star magazin portal" i "Blic".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.