MILJANA NE PRESTAJE DA PRAVI HAOS! Bacala stvari, URLALA na Zolu - OPTUŽILA ga ponovo! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2019, 01:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA NE PRESTAJE DA PRAVI HAOS! Bacala stvari, URLALA na Zolu - OPTUŽILA ga ponovo! (VIDEO)

Dokle više!?

Nakon što se Miljana Kulić vratila sa lekarskog pregleda, pročitala je Lazaru Čoliću Zoli stvari koje je zapisala na svojoj ruci, a zatim otišla da ispriča Mariji Kulić šta se desilo. Marija se zabrinula zbog reči koje joj je Miljana rekla, pa je to iznela za crnim stolom, a onda je Zola istakao da je Kulićeva njemu rekla da stvari nisu toliko ozbiljne. Kada je to Marija ispričala Miljani, Kulićeva je ušla u kuću kao razjareni bik i počela da urla na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zolu.

- Kako te nije sramota da lažeš više? Što si rekao kad je moja majka ušla da lažem? Rekao si da lažem. Rekla sam da ako mi tromb krene, odmah smrt. Da tromb može da krene u svakom trenutku, zašto me ponižavaš? Zašto praviš budalu od mene? Zašto si na imitacijama pravio budalu od mene? Sram te bilo, večito praviš lažova od mene. Javio mi se tromboflevit. Ti ne znaš šta pričam - urlala je Miljana na Zolu.

Obezbeđenje je uletelo u kuću, a Miljana je izašla iz kuće i nastavila da divlja po imanju, pa je tako prevrnula sto i počela da kometariše Čolića. Zola je istrčao za njom, a Miljana je počela da ga optužuje da je sa njom samo iz koristi.

- Zašto imaš potrebu da me ponižavaš? Da li si zbog para sa mnom? Kako ti nije žao? Da li si zbog popularnosti sa mnom? Vidiš šta sam dobila od stresova. Sve što radiš, Bog će da ti vrati - pričala je Kulićeva svom dečku, koji se pravdao.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: NIJE ZNALA DA JE SNIMAJU: Vidite šta je razgolićena Luna radila u SEPAREU na žurci! (PAPARACO VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.