MILJANA NE MOŽE DA ZABORAVI ZOLIN PAD NA POLIGRAFU: Nakon svih pitanja konačno je shvatila ovo (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2019, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA NE MOŽE DA ZABORAVI ZOLIN PAD NA POLIGRAFU: Nakon svih pitanja konačno je shvatila ovo (VIDEO)

Ne može bez svađe.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola nastavili su svađu u izolaciji.

Glavni razlog svađe je i dalje poligraf, na kom je Zola pao i pokazao da je lagao Miljanu.

Onda je Miljana rešila da odbrani svoju majku Mariju Kulić koja je nagovara da abortira, rekavši da Marija ima opravdane razloge za to.

- Sramota me bilo kako si se ponašala ispred, ne mogu da verujem da to radiš - rekao je Zola.

- Kako bi se ti osećao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je tebi Janjuš psovao majku? Moja majka sve radi za naše dobro, ona razmišlja umesto nas. Ona mi je prva rekla za novac, da ne dolazi u obzi da ga uzimam, jer to nije dokaz.

- Ja mislim da mi oko koristi više nemamo problema i da smo to razrešili. Nisam bio sjeban, samo sam razmišljao o svemu tome.

- Očigledno da ti imaš ljude koji tebe više podržavaju od mene. Te igrice ne padaju kod mene. Ne može moja majka da se ocrni za glupost. Sva pitanja su bila za mene i moju majku, za tebe ništa! Ona je rekla da se ovo sada završi, pa kad izađemo da probamo i da vidimo da li smo jedno za drugo - rekla je Miljana.

Detaljno o ovom razgovoru pogledajte u video-prilogu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

BONUS VIDEO: "NEKAKO SAM PROGUTAO, ALI..." Marko OVO od Lune nije očekivao! Otkrio šta se desilo posle Zadruge i ŠOKIRAO SVE (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.