MILJANA NAKON CEPANJA UGOVORA JECA U SUZAMA! Završila na LEKOVIMA! Marija i Zola ne mogu da je smire!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2019, 18:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA NAKON CEPANJA UGOVORA JECA U SUZAMA! Završila na LEKOVIMA! Marija i Zola ne mogu da je smire!

Haos u Beloj kući!

Veliki šef je odlučio da ispuni želju Miljani Kulić i da pošalje nju i Lazara Čolića Zolu kako bi raskinuli ugovor po kom Zolin honorar ide na Miljanin račun. Kulićeva je pocepala taj ugovor i time jasno dala do znanja svima da ona ne želi Zolin novac.

Nakon što su se vratili u Belu kuću, Miljana se rasplakala, a Marija Kulić ju je tešila da sada imaju jedan razlog manje za svađu.

- Išli smo da ona pocepa ugovor. Pitalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me Drvo kako se osećam, posle smo otišli - govorio je Zola.

- Dobro, neka je, znači to više na važi - rekla je Marija, a onda se ubacila Miljana:

- Svi su mi punili glavu, ali sam poslušala sebe. Išao je kod Drvceta i kad smo izlazili mislio je da su mi se tresle ruke jer treba da raskine ugovor. Kajem se zbog svih svađa, sa tobom mama, sa Zolom - govorila je Miljana kroz suze:

- Ja nisam tražio da se ugovor raskida, ne znam što ti sada plačeš. Provocira me kako sam ja sada srećan - dodao je Zola.

Potom je Zola otkrio Mariji da je Miljana popila lek za smirenje, što je Mariju vidno iznerviralo, s obzirom na to da te lekove ne bi smela da uzima bez nadzora lekara.

 Pogledajte kako je izgledala ova situacija:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.