MILJANA MI JE NAJVEĆA GREŠKA! Zoline šokantne reči! IZDAJA! Njegov drug SVE otkrio, Kulićeva u paklu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2019, 09:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA MI JE NAJVEĆA GREŠKA! Zoline šokantne reči! IZDAJA! Njegov drug SVE otkrio, Kulićeva u paklu (VIDEO)

Muk u kući!

U "Zadruzi" je sinoć na programu bila "Igra istine", tokom koje je Miljana Kulić pitala Baneta Čolaka da joj detaljno ispriča sve što je njumu o njoj pričao njen momak Lazar Čolić Zola.

- On je meni govorio da se nikada neće pomiriti sa tobom, da si mu ti najveća greška u životu i sve nešto loše. On mi je rekao da sam njegov brat i da ću biti njegov kum. Čak mi je tražio da te blokiram na Instagramu, da ne bi pisala i meni. Da mora da bude >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << diplomata, da ga narod ne bi osudio i da bi drugačije reagovao. Ja sam njemu zamerio što me nije spomenuo kada ti je pisao čestitku, nije mi ni mahnuo kada je dolazio ovde - govorio je Bane.

- Muškarac koji voli svoju ženu ne bi je ostavio ovde da se bori sa ovim ljudima i sa majkom. Smatram da kupuje vreme, to je katastrofa. On je mene izdao kao prijatelja. Nije bio iskren prema meni. Svuda sam ga ubacio da radi. Nije bio iskren za većinu stvari - dodao je Čolak.

Celo njegovo izlaganje možete poslušati u sledećem videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Miljana se slomila kada je saznala šta Zola priča o njoj!

Izvor: 011vodič.com, 05.Okt.2019

U “Zadruzi” je sinoć na programu bila “Igra istine”, tokom koje je Miljana Kulić pitala Baneta Čolaka da joj detaljno ispriča sve što je njumu o njoj pričao njen momak Lazar Čolić Zola.. – On je meni govorio da se nikada neće pomiriti sa tobom, da si mu ti najveća greška u životu...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.