MILJANA KULIĆ ZARADILA 5.000 EVRA ZA SAMO 45 MINUTA: Bivša zadrugarka zapalila lokal u Zagrebu

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 11:52

MILJANA KULIĆ ZARADILA 5.000 EVRA ZA SAMO 45 MINUTA: Bivša zadrugarka zapalila lokal u Zagrebu

Ovo su svi detalji.

Miljana Kulić je nedavno imala nastup u jednom klubu, u kojem je izvodila svoju numeru, ali i pesme poznatih izvođača.

Kako je Miljana navela u emisiji "Između dve vatre", snimila je nekoliko "kavera" , tačnije prerada poznatih pesama i njih izvodi u klubovima.

Detaljnije o nastupu POGLEDAJTE KLIKOM OVDE.

Kako  "Blic" prenosi, Miljana je za 45 minuta nastupa u Zagrebu zaradila vrtoglavih 5.000 evra. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Veliko spremanje za ovaj događaj i trema doprineli su da je Miljana pred nastup tražila da joj se u hotelskoj sobi omogući šminker i frizer, što je i urađeno.

A post shared by Miljana Kulić (@miljana_kulic_official)

- Neću se vraćati u rijaliti. Za mene je to završena etapa života. Želim da se posvetim Željku i nastupima, kao i kaverima koje snimam. Jako sam uzbuđena - rekla je Miljana u emisiji "Između dve vatre". 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.