MILJANA KULIĆ U ZADRUZI PRED SAMO FINALE - Zola PREBLEDEO kada je ugledao BIVŠU na Rajskom ostrvu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2022, 13:24

MILJANA KULIĆ U ZADRUZI PRED SAMO FINALE - Zola PREBLEDEO kada je ugledao BIVŠU na Rajskom ostrvu (VIDEO)

Zanemeo!

U toku je emisija "Uspomene". Voditeljka Ivana Šopić je najavila prvi klip koji je pušten. Zadrugari su ugledali Lazara Čolića Zolu.

Na samom početku je prikazano kada je Zola zaprosio Miljanu Kulić na Rajskom ostrvu, a on se u jednom trenutku uhvatio za glavu i videlo se da mu nije bilo svejedno.

Nakon toga je prikazan njegovo muvanje sa Nevenom Savić i Deniz Dejm, pa je čak pušteno i kada je stavio šlag na lice Deniz i nakon toga je poljubio.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Zolu su podsetili i kada je zalepio šlag na lice Mariji Kulić koja je uvek bila protiv njegove veze sa Miljanom, a onda i njegovo muvanje sa Aleks Nikolić.

Međutim najviše uspomena je Čolić je imao sa Miljanom Kulić za koju je više puta rekao da mu je najveća ljubav u rijalitiju a dok su išle njihove slike, u pozadini je išla upravo Miljanina pesma.

U video - prilogu pogledajte detaljnije:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.