MILJANA KULIĆ SKINUTA SA RESPIRATORA: Stanje joj i dalje KRITIČNO - Marija NE SME da se ODVOJI od nje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2022, 20:09

MILJANA KULIĆ SKINUTA SA RESPIRATORA: Stanje joj i dalje KRITIČNO - Marija NE SME da se ODVOJI od nje!

Pod dejstvom jakih sedativa

Učesnica "Zadruge" Miljana Kulić nalazi se u veoma teškom zdravstvenom stanju nakon operacije smanjenja želuca

Miljana Kulić je ovu intervenciju uradila u Turskoj i posle samo nekoliko dana se avionom vratila za Srbiju, iako doktori poručuju da nije smela da sedne avion najmanje šest nedelja posle intervencije. Rijaliti zvezdi je pozlilo i hitno je prebačena u Klinički centar u Nišu.

Doktori su morali da joj odstrane slezinu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja je bila povređena tokom operacije u Turskoj. Kulićeva je izgubila mnogo krvi, a do noćas je bila u veštačkoj komi.

Kako prenosi njena majka Marija Kulić, doktori su je noćas skinuli sa respiratora, međutim njeno zdravstveno stanje je i dalje veoma loše.

- Doktori čine sve da joj bude bolje. Skinuli su je juče sa respiratora, međutim ona je i dalje kritično. Pod jakim je sedativima da ne bi trpela jake bolove, ali i da se ne bi psihički uznemiravala - kaže Marija Kulić za Informer.

Ona dodaje da se ne odvaja od svoje ćerke:

- Stalno sam uz nju jer je specifičan pacijent. Jedva stojim na nogama od umora i brige. Ovo je zasita strašno!

Kulićeva kaže da trenutno ne razmišlja o bolnici u Turskoj koja je, očigledno, napravila propust tokom Miljanine operacije.

- Samo da mi dete bude dobro, pa ćemo da vidimo šta ćemo da radimo sa tom klinikom. Uopšte sada ne razmišljam o tome. Najbitinije mi je da ona dobije vitamine i lekove koji su joj neophodni, a ostalo sada nije važno - kaže Kulićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.