MILJANA KULIĆ PONOVO UHVAĆENA U KAZINU - Mariji će pozliti kada bude videla KOLIKO LOVE je pukla na kocku

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2023, 19:58

MILJANA KULIĆ PONOVO UHVAĆENA U KAZINU - Mariji će pozliti kada bude videla KOLIKO LOVE je pukla na kocku

Ni Bebica je ne sprečava u tome!

Miljana Kulić pre par nedelja je samoinicijativno napustila imanje u Šimanovcima, zbog čega je hitnom odlukom produkcije diskvalifikovana iz "Zadruge 6", zbog čega televiziji Pink mora da plati 100.000 evra.

Kontroverzna Nišlijka nakon izlaska iz rijalitija provodi vreme sa dečkom Nenadom Macanovićem Bebicom i sinom Željkom Kulićem, a sudeći po njenim objavama na Instagramu, Miljana ne brine što je dužna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vrtoglavu svotu novca.

Miljana je sada pokazala kako uživa u dnevnoj rutini sa izabranikom, a na društvenoj platformi TikTok istog dana pojavio se snimak rijaliti učesnice iz kockarnice.

Sudeći po video-zapisu koji su usnimili nepoznati mladići, Kulićeva se vratila svom najvećem poroku - kocki.

Kako li će Marija reagovati, ostaje da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.