MILJANA KULIĆ PONOVO TRUDNA?! Bebica u panici, kriju istinu od Marije: On ne želi dete! Drama u Nišu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 22:26

MILJANA KULIĆ PONOVO TRUDNA?! Bebica u panici, kriju istinu od Marije: "On ne želi dete!" Drama u Nišu

Plaše se kako će njena majka da reaguje na ovu vest?!

Bivša zadrugarka Miljana Kulić nakon što je javno otkrila da je raskinula sa Nenadom Macanovićem Bebicom, kako piše "Star" samo par dana kasnije njih dvoje su se pomirili i to jer su navodno posumnjali da je ona u drugom stanju.

Kako još uvek nije obavila ginekološki pregled, oni za sada ovu informaciju kriju od svih, a navodno se najviše boje da saopšte Mariji Kulić koja nikako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne podržava da se Miljana sada ostvari u ulozi majke.

- Miljana je raskinula sa Bebicom, mada su sve vreme bili u kontaktu, i samo nakon tri dana ona ga je pozvala da dođe iz Beograda u Niš kako bi mu saopštila nesto važno. Kada je stigao, našli su se u jednom restoranu gde mu je Miksi rekla da joj kasni menstrualni ciklus i da ima mučninu. Bebica je bio prestravljen i rekao joj da ne priča ništa unapred dok ne uradi test i ne odu na pregled. On ne želi da imaju dete jer zna da bi ga Marija zamrzela, a i Miksi pije terapiju, te ne bi mogla da iznese tu trudnoću - rekao je izvor.

- Nada se da je lažna uzbuna jer ona na kiretaže više ne bi smela da ide. Bebica joj je rekao da ne brine i da je siguran da nije trudna jer je pazio, dok je ona ponavljala kroz plač da će Marija da je ubije. On joj je rekao da nikome ništa ne prica, dok ne odu na pregled i uvere se šta i kako. Ona je planirala da uđe i u Zadrugu 7, išla je i na razgovor, ako je trudna to joj sve planove remeti, mada je Bebica uveren da Miljana samo paniči bez razloga. Posumnjao je i da je sve izmislila kako bi se pomirili, jer je on podržao Mariju koja Miljani ne da da ide opet u rijaliti. Zato je ostavio, ali Miksi je uspela da se pomire - govori izvor za "Star".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.