Izvor: Scandal.rs, 23.Avg.2018, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA KULIĆ IZVADILA SILIKONE IZ USANA! Odmah je dobila INFEKCIJU, a pogledajte kako sada IZGLEDA! (FOTO)

Učesnica rijalitija Miljana Kulić nedavno je hirurškim putem izvadila silikone iz usana. Posle poduhvata pojavile su se određene komplikacije, pa je rijaliti mama imala virus, a sada se oporavlja. Njena cimerka iz “Zadruge” je objavila fotografije sa njom na Instagramu, gde se može videti kako Miljanine usne izgledaju posle vađenja silikona. Miljana je zbog operacije The post MILJANA KULIĆ IZVADILA SILIKONE IZ USANA! Odmah je dobila INFEKCIJU, a pogledajte kako sada IZGLEDA! (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

MILJANA KULIĆ NE PLANIRA DA SE ZAUSTAVI Nakon vađenja silikona, odradila JOŠ JEDNU ESTETSKU KOREKCIJU

Izvor: Blic, 23.Avg.2018

Rijaliti učesnica nedavno je izvadila silikone iz usana, a kako je sama rekla, ne planira da se zaustavi na tome, što je vrlo brzo i pokazala.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.