MILJANA KULIĆ IZGUBILA NA SUDU! Moraće da plati ogromnu sumu novca, za jezivo delo koje je napravila!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 11:13

MILJANA KULIĆ IZGUBILA NA SUDU! Moraće da plati ogromnu sumu novca, za jezivo delo koje je napravila!

Još jedan dug za Kulićevu.

Jovana Tomić Matora pojavila se sinoć u Šimanovcima na velikom superfinalu kako bi pružila podršku dojučerašnjim cimerima, a tom prilikom je otkrila novu informaciju.

Kako je otkrila, dobila je Miljanu Kulić na sudu, te će diskvalifikovana Nišlijka morati da joj isplati čak 6.000 evra.

Podsećanja radi, Miljana Kulić je pre četiri godine u rijalitiju Zadruga divljački udarila Matoru po licu i nosu, i >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << to mikrofonom koji je u tom momentu držala u rukama, nakon što je ova neprestano išla za njom, uvijala se i nazivala je k*****, a sve zbog Miljaninog provociranja tadašnje Matorine devojke Sanje Stanković.

U trenutku dok je Miljana pevala pesmu koju je izvodila na poslednjoj "Zadrugoviziji" 2019. godine, Matora se uvijala pored nje i pevala "tebi treba samo k***** da te zadovolji", uporno ponavljajući pomenutu spornu reč. Kada su sišle sa stola, gde je Miljana samo gurnula Jovanu, desilo se ono zbog čega je Kulićeva diskvalifikovana.

Naime, ona je Matoru mikrofonom udarila posred lica, Jovana se srušila na pod jaučući, a onda se jasno videla krv koja šiklja. Miljana Kulić potom je odlukom Velikog šefa momentalno diskvalifikovana.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.