MILJANA KULIĆ IDE NA ZATVORSKO LEČENJE! Omiljena zadrugarka neće ući u Elitu, stigla ZVANIČNA PRESUDA

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2023, 11:58

"MILJANA KULIĆ IDE NA ZATVORSKO LEČENJE!" Omiljena zadrugarka neće ući u Elitu, stigla ZVANIČNA PRESUDA

Marko Đedović dobio slučaj!

Voditelj i novinar Marko Đedović tvrdi da je dobio presudu u svoju korist, po tužbi koju je pre tri godine podneo protiv Miljane Kulić zbog nanošenja telesnih povreda.

Pored dve godine uslovne kazne, Miljana je navodno osuđena i na psihijatrijsko lečenje u bolnici zatvorenog tepa.

Pre Marka, i Jovana Tomić Matora je dobila presudu u svoju korist, ali i novčanu naknadu, koju joj je sud dodelio, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i dalje pokušava da je naplati preko izvršitelja. Nakon uvreda i kleveta koje je Miljana nedavno izgovorila na Đedovićev račun u emisiji "Narod pita", Marko je podigao još jednu tužbu, ovog puta za naknadu štete.

- U presudi stoji da Miljana mora da ide na psihijatrijsko lečenje, u ustanovu zatvorenog tipa, u zatvorsku bolnicu. Samo se čeka da sud u Rumi objavi presudu. Ponavljam, presuda je već doneta. Mislim da je izrečena i kazna uslovno dve godine i plus bolničko lečenje od šest meseci zbog počinjenog krivičnog dela. Sad ću tražiti i nakadnu štete i tim parama pomoći nekom detetu da se izleči - rekao je Đedović, prenosi "Svet".

- Odlučio sam se na dalje gonjenje, kako bih novac donirao, ali pare ću javno odneti, a ne da lažem kao pojedini, kako su pared dobijene na kocki uplatili bolesnoj deci. Doneta je presuda, samo treba da se objavi. I Matora je dobila presudu u svoju korist i dodeljena joj je novčana naknada i sada to naplaćuju izvršitelji. da nije donesena presuda, Matora ne bi mogla da naplati te pare - završava budući učesnik "Elite".

S obzirom na delikatnost situacije i činjenicu da ako je presuda doneta, ona će u tom morati da bude sprovedena, a Miljana time gubi mogućnost ulaska u rijaliti. Pozvali smo i Miljanu i Mariju Kulić za komentar, ali se do zaključenja ovog teksta nisu javile.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.