MILJANA JE ŽRTVA MANIPULACIJE! Surovo RASKRINKAVANJE Danijela Višića: Kulićka mu je ULAZNICA za Zadrugu

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2021, 17:26

"MILJANA JE ŽRTVA MANIPULACIJE!" Surovo RASKRINKAVANJE Danijela Višića: Kulićka mu je ULAZNICA za Zadrugu

"Miljane mi je nekada i žao...!"

U toku je podela budžeta Marka Đedovića, koji je ovonedeljni vođa.

On je redom komentarisao sve zadrugare pa je opleo po odnosu Miljane Kulić i Danijela Višića, navodeći da je Višiću Miljana bila ulaznica za rijaliti, kao i da je Kulićeva svesna da je drugi koriste.

- Miljana dobija srednji budžet, ne mogu joj posle svega dati veliki. U nekim je stvarima podržavam, meni je interesantna, sada mi je zanimljiva, to >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sve deo njenog performansa. - rekao je Marko, pa dodao:

- Miljane mi je nekada i žao, jer je ona mnogima ulaznica za opstanak, žao mi je što ne može ranije da vidi neke stvari. Ona biva iskorišćena, iako to ne želi sebi da prizna, sama to dozvoljava - govorio je Đedović.

- Danijel mali budžet dobija, shodno onome što sam rekao za Miljanu, ona je žrtva manipulacije - rekao je novinar.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.