MILJANA JE POVODLJIVA, NAIVNA I GLUPA! Nakon ŽESTOKOG okršaja sa Zolom, Marija OPLELA po ćerki!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2019, 00:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"MILJANA JE POVODLJIVA, NAIVNA I GLUPA!" Nakon ŽESTOKOG okršaja sa Zolom, Marija OPLELA po ćerki!

Teške reči!

Sinoć je u Zadrugu stigao Lazar Čolić Zola kako bi pružio podršku i bio pored trudne devojke Miljane Kulić. Poznato je da njena majka Marija Kulić ne podržava njihovu vezu.

Moglo se očekivati da Mariji neće biti drago kada ugleda zeta na kapiji Bele kuće. Ona je napustila prostoriju čim je ugledala Zolu i nije htela ni da se pozdravi sa njim.

Prošlo je nekolko sati i Marija je rešila da ipak porazgovara sa Zolom o novonastaloj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << situaciji. Ova situacija je bila veoma neprijatna s obzirom na to da su se žestoko svađali pred Miljanom i ostalim zadrugarima.

- Miljana ne mora da se udaje, kad nije za brak i za muža! Nigde nije zapisano da ona mora da se uda. Jednostavno neko nije za brak! Isto i ti! To nije moje dete, nego tvoje i njeno. Ja sedim da obezbedim moja dva deteta. Ti ovde sedi za tvoje dete i daj taj deo, ako hoćeš da daš! Neka ona vidi šta će, ako nećeš - govorila je Marija Zoli.

- Jesi ti odhranila tri svoje ćerke? Odakle ti - upitao je Zola Mariju.

- Moj muž je radio. Kada su deca porasla, ja sam otvorila dragstor. Ti si pokazao sve! Ti si kockar i kraj! Bora je lepo rekao! Sve si prokockao! Prvo mesto na koje si je izveo bila je kockarnica! Moja ćerka Miljana je povodljiva, naivna i glupa, a Tijana i Ana mogu žednog preko vode da te prevedu! A ovu si lujku našao i misliš da možeš da joj radiš šta hoćeš! Slobodno radi! Miljana, on te je kupio sa dve krpe! Haljina i jaknica... - nastavila je Marija.

- Ja sam joj predložila šta će da radi, ja sam videla vaš odnos i šta će vam dete? Ne mogu da čuvam dete za koje nemam sredstva. Ovo dete nije nastalo u ljubavi - pričala je Marija Zoli.

Pogledajte o čemu su još razgovarali:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.