MILJANA JE BAŠ BILA U HAOSU! Evo šta se desilo sa Kulićevom nakon što je pobegla iz Zadruge

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 14:58

"MILJANA JE BAŠ BILA U HAOSU!" Evo šta se desilo sa Kulićevom nakon što je pobegla iz "Zadruge"

On je sačekao diskvalifikovanu zadrugarku na kapiji u Šimanovcima!

Miljana Kulić noćas je diskvalifikovana i "Zadruge" jer je samoinicijativno napustila imanje.

Nakon izlaska iz rijalitija Miljana je objavila na svom Instagram profilu snimak na kom se vidi kako uživa sa Nenadom Macanovićem Bebicom. Njih dvoje su se snimali u kolima verovatno dok su putovali ka Nišu.

Ekipa porttala Srbija Danas odmah je kontaktirala Bebicu, a on nam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je otkrio kako je Miljana i da li je on dočekao na kapiji u Šimanovcima.

- Miljana je bila baš u haosu, sada je super. Naravno da sam ja došao po nju - rekao je Bebica za portal Srbija Danas.

Podsećamo, Miljana je juče pravila lom po imanju i pokušavala je da pobegne iz "Zadruge". Na snimku koji kruži društvenim mrežama, vidi se kako Kulićeva pokušava da probije vrata u ekonomskom dvorištu, te udara i lomi sve kako bi napravila sebi prolaz.

Nakon što je pobegla sa imanja, Veliki šef je poslao pismo na adresu Bele kuće i obavestio je zadrugare da je Miljana diskvalifikovana.

- Zadrugari ovim vas zvanično obaveštavamo da je Miljana Kulić diskvalifikovana zbog samoincijativnog napuštanja "Zadruge". Ona će na osnovu ugovora snositi kaznu od 100.000 evra, a TV Pink će je tužiti na osnovu ugovora - glasilo je pismo koje je voditeljka pročitala zadrugarima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.