MILJANA, ISKIDANA, PLAČE: Shvatila je KONAČNO! Lutala je, IZGUBLJENA! Nov POČETAK! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Apr.2019, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA, ISKIDANA, PLAČE: Shvatila je KONAČNO! Lutala je, IZGUBLJENA! Nov POČETAK! (VIDEO)

Čista emocija.

Rijaliti par Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su se tokom pauza na "Zadrugoviziji 3" posvađali zbog toga što je on rekao da se ugojila. Međutim, ona je ubrzo zaboravila na ovo, te je ostatak noći provela u njegovom zagrljaju.

Po povratku u Belu kuću, Miljana i Zola su se osamili u pabu kako bi porazgovarali o svojoj vezi i tom prilikom su Kulićevu obuzele emocije, jer je shvatila da je di-džej zaista voli, iako je ona sumnjala u njegovu ljubav.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Miljana je priznala Zoli da je videla u njegovim očima ljubav i to joj je nateralo suze na oči.

- Sad vidim da si srećan i da imaš srećne okice, a ne kada me guraš i govoriš mi da sam ti teška. To su srećne okice, ja sam se u te okice zaljubila. Od jutra do mraka su bile takve. Sad posle ne znam koliko vidim takve okice. E ovo mi je tvoje falilo, a nisam znala da mi to fali. Takav si bio u početku prema meni. Sada vidim da me voliš i da je sve kao pre - pričala je Miljana i zaplakala se.

- Nikad nisam primetio da si ti toliko tužna da sam ti trebao nešto objasniti. Ti se tripuješ - govorio joj je Zola.

- Ja sam se u tebe takvog zaljubila. Mnogo mi je teško. Ovo mi je falilo sve ovo vreme. Prisetila sam se šta mi je falilo i sada zato plačem. Do sada sam mislila da me ne voliš. Plašim se da te ljubav prolazi - rekla je ona.

Nakon toga, Miljana se prisetila žestoke svađe sa Zolom tokom njegovog rođendana kada je u pitanje dovedena njihova veza, te se još više rasplakala. Di -džej je pokušavao da je smiri i ukaže joj na to da on nije imao nijednog trenutka lošu nameru da je uvredi time što su gosti na njegovom rođendanu bili zadrugari sa kojima ona nije u korektnim odnosima.

Maše rukama, jezikom zapliće, SVI PLAČU OD SMEHA! Voditelj uradio OVO u emisiji, internet GORI (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.