MILJANA I MARKO NIKAD BLIŽI: Nakon svađa sa Zolom, Miljana ponovo startuje Marka?! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2019, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILJANA I MARKO NIKAD BLIŽI: Nakon svađa sa Zolom, Miljana ponovo startuje Marka?! (VIDEO)

Ne može bez njega!

Nakon što je Suzana podelila nedeljne budžete, Miljana Kulić je prebrojavala novac koji će da odvoji za kupovinu. Međutim, kada je videla kako Marko Miljković priprema pasulj, odmah joj se prijeo, te je iskoristila priliku da mu se ponovo približi, posle svih svađa koje su imali, i upita za obrok.

- Jede mi se pasulj, sad ću da ga pitam da li ima jedan tanjir za mene. Marko, hoćeš meni malo da sipaš, jede mi se - upitala ga je Miljana. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Daj tanjir - odgovorio joj je Marko, što ju je neizmerno obradovalo.

Ovaj Miljanin gest bi dodatno mogao da podgreje šuškanja unutar Bele kuće, čiji stanovnici već izvesno vreme spekulišu da je Nišlijka i dalje zaljubljena u Marka, a da li je ovo bio samo jedan od načina da mu se približi pokazaće vreme.

U video-prilogu pogledajte kako je sve to izgledalo.

Žika Jakšić je PLAKAO PRED MILIONIMA, a sada otkriva detalje odnosa sa BIVŠOM SUPRUGOM Dajanom (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.