MILJANA GA JE MOLILA ZA PARE - Isplivalo uživo u emisiji, detalji nakon FINALA: Plakala mi je na telefon!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023, 07:58

MILJANA GA JE MOLILA ZA PARE - Isplivalo uživo u emisiji, detalji nakon FINALA: "Plakala mi je na telefon!"

"Zaljubio sam se u nju!"

Gosti sinoćnje emisije "Narod pita" bili su Boža Džouns i Lepi Mića.

Boža se prisetio odnosa i emocija prema bivšoj zadrugarki Miljani Popović, za koju sada tvrdi da ga je iskoristila.

- Meni je žao što je ostao, trebao je ostati duže. Pozdravi Miljanu, ona je prema tebi bila okej, u startu ti je rekla da te gleda kao prijatelja - rekao je Mića.

- Kako Mićo, ona je meni itekako rekla da imam šansu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kod nje. Moj budžet je išao kod nje, sa mnom je pušila Kareliju, a ovako LD. Zaljubio sam se u nju kad smo pričali ko bi koga - rekao je Boža.

- Je l' je još voliš? - pitao je Mića

- Ma jok. Ja sam nju pozvao, ona je devojka svojim putem otišla, otišla na more - rekao je Boža.

- Možda je pogrešan broj telefona - rekao je Mića.

- Njene drugarice iz Niša su mi se javile i pričale sve najgore. Kad je bilo finale tražila mi je pare, frizuru, haljinu, plačeš mi na telefon i ja joj kažem da odemo na ručak, a ona mi kao ne može jer ima problema. Da ja sam bio zaljubljen u nju, a ona me je samo koristila - rekao je Boža.

- Ovde smo da kažemo sve, rekao sam ti da pričaš sve Božo. Ti ideš tamo gde nemaš prođu, a tamo gde imaš nećeš. Udri gde možeš, to sam ti govorio. Miljana je neko koga treba odvesti na Zanzibar, na Bali - rekao je Mića.

- Vodio bih je, ali nije našla za shodno da me pita kako sam, šta se dešava, je l' ide karijera - rekao je Boža.

- Je l' imaš emociju još? - pitao je Mića

- Više nemam - rekao je Boža.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.