MILIJANINA MAMA PROGOVORILA: Milijana je ušla u vezu sa Milojkom iz sažaljenja, a ja sam mu dala krv

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2019, 20:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILIJANINA MAMA PROGOVORILA: Milijana je ušla u vezu sa Milojkom iz sažaljenja, a ja sam mu dala krv

Otvoreno.

Slađana Bogdanović, majka Milijane Bogdanović prokomentarisala je goruću situaciju u vili "Parova 7", a to je intrigantni odnos između njene ćerke, njenog 53 godine starijeg dečka Milojka Božića, i Aleksandra Požgaja, koji se umešao u čitavu tu priču.

Naime, majka jedne od najatraktivnijih učesnica poznatog šou programa prokomentarisala je ponašanje svoje ćerke, i tom prilikom je otkrila šta zamera svojoj mezimici.

- Mislim da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ona naivna, i da se nije dobro snašla, ja sam za Milojkovu i Milijaninu ljubav, oni se zaista vole - smatra Slađana, te se osvrnula na početak odnosa između njenog zeta i ćerke, i kazala koliko je ta emotivna veza između njih jaka. Potom se setila perioda pre Milojkove operacije.

- Milijana je sa Milojkom prvo pošla iz sažaljenja, niko nije znao da sam mu ja dala krv kada je trebalo da se operiše. Ona je danima plakala zbog njega, dok sve to nije prošlo, što se tiče njegove operacije. Ne znam kakve su to priče oko kuće i nasledstva, ona ima svoju kuću od nas roditelja ovde. Pored toga, ne znam šta će joj ta brvanara, kada ima gde da bude, i šta da joj pripadne - kazala je Bogdanovićeva za "Happytv.tv".

Šta je još Milijanina mama ispričala poslušajte u sledećem snimku:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.