MILIJANA UGROZILA ŽIVOT MILOJKU? I to na OVAJ način - da li je moguće? Ne znam je l živ, i ja se pitam

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2021, 09:14

MILIJANA UGROZILA ŽIVOT MILOJKU? I to na OVAJ način - da li je moguće? "Ne znam je l' živ, i ja se pitam"

Neverovatne tvrdnje u vili "Parova".

Milijana Bogdanović postala je popularna zahvaljujući vezi sa pet decenija starijim Milojkom Božićem. Mada su se u početku svi divili njihovoj neobičnoj ljubavi, Milijana je u rijalitiju "Parovi" prevarila Milojka, a on nije mogao da joj oprosti to poniženje, te je zatražio razvod.

Brak između njih dvoje je okončan krajem 2020. godine.

Milijana tvrdi da nakon kraha ljubavi nije imala nikakav kontakt sa Milojkom. Kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ga je brzo prebolela, pa je već našla novog partnera Miloša.

Bez obzira na sadašnju vezu, Milijana flertuje sa Ivanom Gavrilovićem, a elektricitet između njih je sinoć bio i više nego očigledan.

- Milijana, gde je sada Milojko, šta si sve uradila jadnom čoveku, da li je živ - pitao je denser.

- Ne znam je l' živ, to se i ja pitam - odgovorila je hladnokrvno brineta.

- Život mu je pored tebe od stresa bio ugrožen, dobro je što ste se razveli, da više ne mučiš jadnog čoveka - dodaje Ivan.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MILOJKO SE HITNO OGLASIO: "Pazi se Milijane, čuvaj BRAK!" Iskreno zabrinut za učesnika Parova!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2021

Ne želi više da se nervira zbog bivše supruge...Iako je bio pominjan u razgovoru Milijane Bogdanović i Ivana Gavrilovića u vili "Parova", Milojko Božić ističe da ga ne pogađaju priče njegove bivše supruge Milijane Božić, kao i da su vremenom nestale sve emocije koje su između njih dvoje...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.