Izvor: Scandal.rs, 10.Apr.2019, 19:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILIJANA PREDLOŽILA SRAMNU PONUDU POŽGAJU: Političar POBESNEO, pa pobegao! Jurila ga, dok je Milojko sve to GLEDAO!

Milijana Bogdanović htela je da porpiča sa Aleksandrom Požgajem o njihovom odnosu. Njih dvoje su sedeli pored bazena, a onda je u jednom trenutku Milojkova devojka pomenula novac. – Koliko ćemo da se zajebavamo…Ajde onda da uzmemo lepo i da podelimo te pare – predložila je Milijana. Požgaj je odmah poludeo i otišao od nje, The post MILIJANA PREDLOŽILA SRAMNU PONUDU POŽGAJU: Političar POBESNEO, pa pobegao! Jurila ga, dok je Milojko sve to GLEDAO! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

MILIJANA IZBAČENA IZ PAROVA: Nasrnula FLAŠOM na učesnicu zbog Požgaja pa OBEZBEĐENJE REAGOVALO! Milojko OSTAO SAM

Izvor: Scandal.rs, 10.Apr.2019

Milijana Bogdanović i Milojko Božić ne prestaju da privlače pažnju javnosti. Njih dvoje se često sukobljavaju sa učesnicima, ali i javnosti koji osuđuju njihovu vezu. Ipak, mlada Milijana je poslednje vreme sve više nervozna, ali i sve više vezana za Požgaja. Dok su danas sedeli u dnevnoj...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.