MILIJANA POKUŠALA DA SE UBIJE! Popila dve table SEDATIVA zbog OVOGA! Pa otkriveno sve o SILOVANJU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 10:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILIJANA POKUŠALA DA SE UBIJE! Popila dve table SEDATIVA zbog OVOGA! Pa otkriveno sve o SILOVANJU!

Progovorila o najtežim momentima u životu!

Milijana Božić pristala je da odgovori na pitanja koja su zanimala sve, te se podvrgla poligrafskom ispitivanju u Vili Parova. Mnogi su se šokirali kada su čuli šta je sve Milojkova žena skrivala dosad.

Ona je priznala da je bila silovana, kao i zbog čega voli starije muškarce.

- Da li si pokušala samoubistvo?

- Da, ali to nije bilo iz želje da se ubijem jer imam strah od smrti. Nikada neću >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << umreti. Pokušala sam ovo iz inata da uplašim najbliže. Popila sam 2 table sedativa da se opijem i nestanem. Ovo nikada neću zaboraviti, tešku ranu je ostavilo u mom životu. Jedan muškarac me je strašno izludeo, nisam mogla da podnesem drugu ženu kraj njega.

- Da li je istina da si bila žrtva silovanja?

- Da,desilo mi se to, ali nije to bilo pravo silovanje, ništa mi nije falilo, ali nisam htela da se dam tom čoveku. Gadi mi se on. On je dobio zasluženu kaznu. Pametno sam se izvukla iz toga, tako da sam ja pobednica,a ne žrtva.

- Da li si nekada psihički maltretirala starije muškarce i da li si bila privođena?

- Nisam ih napastvovala, samo volim da oni pruže otpor, da mi dokažu da nisam u pravu i da se ubeđujemo. Volim da mi budu nedostupni i da ih jurim, da mi bude zanimljivo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POPILA DVE TABLE SEDATIVA, POMISLILI SU DA HOĆE DA SE UBIJE Milijana prestravila porodicu: "Htela sam da se opijem i nestanem"

Izvor: Blic, 13.Nov.2019

Milijana Božić priznala je da je svojevremeno popila sedative kako bi uplašila svoje najbliže, koji su pomislili da želi da oduzme sebi život.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.