MILIJANA I MILOJKO UŠLI PAROVE! Bračni par ŠOKIRAO - još jedan ČLAN porodice ulazi sa njima?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Sep.2019, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILIJANA I MILOJKO UŠLI PAROVE! Bračni par ŠOKIRAO - još jedan ČLAN porodice ulazi sa njima?!

"Medeni mesec slave u vili"

Večeras se u vilu "Parova" useljavaju novi takmičari.

Osma sezona je počela pre dva dana, a večeras će tek nastati pravi šou kada im se pridruži još dosta novih učesnika.

Milijana i Milojko Božić stigli su u zgradu "Hepi" televizije, spremni da se usele u luksuznu vilu u Zemunu. Pre toga, dali su izjavu za medije o tome kako je prošla njihova svadba i šta da očekujemo ove sezone od njih.

- Svadba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je prošla super. Mislim da su svi uživali, mi najviše. Istina je da se moji roditelji nisu pojavili. Čuli smo se posle toga, nemam šta da kažem, to je bio njihov izbor - rekla je Milijana, a potom se osvrnula na osmu sezonu "Parova" koja je pred nama.

- Milojko je više pratio, ja nisam stigla. Deluje mi okej ekipa, ko god da je dole meni ne smeta. Što se tiče nas, očekujte šou kao i prošli put, ulazimo sa istim ciljem - ispričala je ona.

Takođe se spekulisalo i to da će se njena sestra naći u vili, međutim Milojkova partnerka kaže da je nešto načula, ali da ne zna proverene informacije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

TEK ŠTO SU UŠLI, MILOJKO I MILIJANA IZBAČENI IZ PAROVA! Šok potez produkcije! Pejine reči ih ostavile u NEVERICI

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2019, 08:35

Šta?!..Intrigantni par, Milojko Božić i Milijana Bogdanović, koji je odnedavno i zvanično u braku, sinoć je ušao u vilu "Parova", i činilo se da će se boriti rame uz rame sa ostalim takmičarima...Ipak, pred kraj sinoćnjeg programa, voditelj Zoran Pejić Peja saopštio je da Milojko i Milijana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.