MILIJANA GRCALA U SUZAMA! Idem kući SAMA! Žabac: Ne osećam ništa prema njoj! A onda ULEĆE OBEZBEĐENJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Dec.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

MILIJANA GRCALA U SUZAMA! Idem kući SAMA! Žabac: Ne osećam ništa prema njoj! A onda ULEĆE OBEZBEĐENJE!

Drama u vili ne prestaje!

U vili "Parova" su se sinoć održale nominacij, nakon teške drame, tokom koje su se supružnici Milojko i Milijana Božić fizički sukobili. Posle toga, Milojka je odvela hitna pomoć, a ovo je itekako ostavilo traga na njegovu suprugu.

U toku emisije, dok se Milojko nalazio u bolničkoj postelji, Milijana se gušila u suzama.

- Posle rijalitija se vraćam sama kući - kroz plač je rekla Milijana.

- Ja ne mogu više >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da pričam, jako mi je teško - poverila se ona voditeljki Jeleni Maćić.

Milijanin ljubavnik, Nemanja Stamatović Žabac, ni sinoć nije hteo da poštedi svog suparnika, Milojka, te je odlučio njega da nominuje.

Kada je izašao iz Tajne sobe i pridružio se ukućanima za stolom se pridružio, za njim je došlo i obezbeđenje, kako ne bi došlo do problema.

- Ja ništa ne osećam prema Milijani - bila je prva stvar koju je Žabac rekao.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.