MILIČINOJ MAMI NEĆE BITI DOBRO KAD OVO VIDI: Palo pomirenje sa Mensurom, nakon svega uradili ovo ...

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022, 23:04

MILIČINOJ MAMI NEĆE BITI DOBRO KAD OVO VIDI: Palo pomirenje sa Mensurom, nakon svega uradili ovo ...

Nije joj puno trebalo.

Mensur Ajdarpašić okončao je vezu sa Milicom Veselinović nakon ulaska Ane Jovanović u Belu kuću. Iako nikad nije prekinuo komunikaciju sa njom, Ajdarpašić je bio jako prisan sa Anom i otvoreno flertovao, sve dok se nije desila njena afera sa Filipom Carem.

Koliko god da se Mensur i Ana i dalje peckaju i redovno svađaju, a Milica ljubomoriše, očigledno je on ponovo sve bliži sa bivšom devojkom.

Jedna od situacija desila se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tokom današnjeg popodnevnog spavanja, bila je kad se Mensur probudio i prigrlio Milicu, a onda je čak i poljubio. Da li će Ajdarpašić ipak pružiti novu šansu Milici, ostaje da vidimo u danima koji su pred nama.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.