MILICA VESELINOVIĆ UŠLA U ELITU! Zadugarka spremila opasnu taktiku, Mensur će GREBATI NA KAPIJI?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Okt.2023, 00:58

MILICA VESELINOVIĆ UŠLA U "ELITU"! Zadugarka spremila opasnu taktiku, Mensur će GREBATI NA KAPIJI?!

Spremna za rijaliti i rat sa bivšim dečkom!

Bivša zadrugarka Milica Veselinović je najavljena kao specijalni gost u emisiji "Pitanja novinara".

Ona je razgovarala sa voditeljkom Dušicom Jakovljević i okupljenim medijima.

Milica je govorila o Mensuru Ajdarpašiću, pa priznala kako bi se ponašala kad bi postala deo rijalitija "Elita".

- To je više od prijateljstva bilo. Mensur da je hteo nešto, mislim on je rekao da je zauzet emotivno, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da je prošao neki period desilo bi se nešto. Teodora da je njegov tip, njegove devojke, pa i nismo baš slične. On je jedna osoba napolju, a druga unutra, tako da on nema tip. Ja znam da je on bio sa tom devojkom dok sam bila u rijalitiju, a kad sam izašla za 10 dana se okončala veza. Ja ne znam zašto, niti me zanima. On možda čeka tu devoku, ako je to ta. On je bio sa njom, pa je ušao... Možda očekuje nju, od mene nema ništa i od te priče. Sve i da se ja pojavim sad, sve i da uđem hipotetički Mensura neću da gledam, gledaću ga kao i sve ostale i isto ću da ga komentarišem kao i ostale. to je trajalo, ali ja sam otišla svojim putem - govorila je Milica.

Mnogi su shvatili da je Milica ovom rečenicom najavila svoj ulazak u Elitu i odmah otkrila kako će se ponašati prema svom bivšem dečku Mensuru.

- Sad da uđem izabrala bih top pesmu, sa svima se pozdravila. Naša komunikacija bi bila samo za crnim stolom, moja reč protiv njegove - rekla je bivša zadrugarka.

Detaljnije u prilogu ispod.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.